Main Stories
Slash Boxes

Slash Open Source Project

Slashcode Log In

Log In

[ Create a new account ]

Article Poll

Poll I found this article to be
Very Helpful
Helpful
Not Helpful
Not Very Helpful
[ Results | Polls ]
Comments:0 | Votes:0

Working Fine -- Twice...???

posted by Krow on 07:39 AM March 8th, 2001   Printer-friendly   Email story
Dodger writes "Alright, this is really weird... First off, i will formally announce that I modified the installation location and so on to make SURE that I wasn't going to be overwriting existing production code for the existing sites. I set everything up in a staging area.

Mod_perl works fine. I have all the required stuff. The require on the slashdotrc.pl was failing, but figuring it had its roots in the odd configuration stuff (which is a bit hard to trace at times) so I hardcoded it.

It failed again when different parts were apparently looking in different places, so I symlinked it.

It works, but it does so twice.

In article.pl I am printing join "<BR>", caller 1 to try to get some stack trace info -- nothing. It seems that the whole thing is quite simply -- for some odd reason -- running the whole deal through twice. main() is being called twice. The whole script, in fact, seems to be being run and piped to STDOUT twice. Everything is.

I'm lost on this one."
This discussion has been archived. No new comments can be posted.
The Fine Print: The following comments are owned by whoever posted them. We are not responsible for them in any way.
 Full
 Abbreviated
 Hidden
More | Login
Loading... please wait.
  • by Anonymous Coward
    I installed everything by the book and newer got any errors (all this Bundle::Slash and rest of the required :: stuff) - no errors

    Installed the ass bending Bender - all default values. - no errors

    Started up the apache (- no errors) and looked at the web page.

    Everything liked OK except no shtml pages (fag etc - missing)

    Logged in as admin and added a news story.

    Nothing...
    I can see the damn thing under the list of news (admin) but the story I added newer shows up on front page.
     
    Somehow I
  • faq.shtml and about.shtml defaults will be in the next beta.

    There was a bug that prevented slashd from posting new stories; this is fixed in the next beta.